Logo Kunststofplatendeal.nl
Plexiglas plaat GS amber 300 (Perspex)

Plexiglas plaat GS amber 300 (Perspex)

€ 64,53 incl. BTW per M²
€ 53,33 excl. BTW per M²
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Volledige plaat bestellen?
Totaal oppervlakte (mВІ) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Beschrijving

Deze Plexiglas plaat van het merk Perspex is gegoten en daardoor gemakkelijk te bewerken, te vervormen en te lijmen. Perspex, Plexiglas en acrylaat platen hebben goede optische eigenschappen, zijn licht van gewicht en weers- en UV-bestendig. Deze plaat is helder amber (transparant).

Eigenschappen van Plexiglas

Plexiglas helder laat iets meer dan 90% van het licht door (dat is een hoger percentage dan glas). Daarnaast is plexiglas weersbestendig en UV bestendig. Plexiglas is een stuk lichter dan glas en maar liefst 30 keer sterker dan glas. In vergelijking met regulier glas is plexiglas gevoeliger voor krassen. Plexiglas is ook verkrijgbaar in de variant opaal. Plexiglas opaal heeft een lichtdoorlatendheid van 28%.

Toepassingen

Plexiglas wordt veel toegepast als beglazing (bootramen, voorzetramen, tuinkas, aquarium, windscherm, geluidsscherm), lichtreclame, vitrines, lichtbakken, douchewand, overkappingen, deurluifels en balkonbeglazing. Gegoten plexiglas (glashelder, opaal en gekleurd) is een ideale kunststof plaat voor de doe-het-zelver; je kunt vele bewerkingen zelf doen/laten doen zoals zagen, frezen, boren, graveren, buigen, lijmen en polijsten. Het geëxtrudeerde goedkoop of XT plexiglas is minder geschikt voor bewerkingen, maar een zeer aantrekkelijke prijsvariant.

Type Gegoten
Soort Helder
Kleur Oranje
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 2030
Dikte (mm) 3
Bewerkingen

Boren

Zagen

Breken

Buigen

Frezen

Lijmen

Snijden

Geschikt voor

Bootramen

Beglazing

Lichtreclame

Displays

Vitrines

Medische apparatuur

e.d.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten