Logo Kunststofplatendeal.nl

Goedkoop Plexiglas

Kunststofplatendeal levert ook goedkoop plexiglas. Goedkope plexiglas platen zijn geëxtrudeerd. In het productieproces wordt gewalst waardoor de plexiglas plaat haar dikte krijgt. Dit walsen zorgt voor meer spanningen in het materiaal. Goedkoop plexiglas (aangeduid met XT) is daardoor wat moeilijker te bewerken. Voor bijvoorbeeld standaard beglazing is goedkoop plexiglas een ideaal en zeer betaalbaar product. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Toepassingen van geëxtrudeerd plexiglas

Geëxtrudeerd goedkoop plexiglas is zeer goed te gebruiken in en rond huis. Zo leent goedkoop plexiglas zich prima voor toepassingen welke minder intensief zijn zoals bijvoorbeeld een raam van een tuinhuisje. Ook zie je goedkope plexiglas platen vaak gebruikt als display op een beurs of in een museum. 

Varianten goedkoop plexiglas

Goedkoop plexiglas is leverbaar in (glas) helder en opaal. De lichtdoorlatendheid van opaal is 28%. Helder goedkoop plexiglas heeft een lichtdoorlatendheid van 92%. Wil je bewerkingen doen, kies dan voor gegoten (GS) plexiglas in plaats van goedkoop (XT) plexiglas. 

Wat is geëxtrudeerd plexiglas

In tegenstelling tot gegoten (GS) plexiglas, is geëxtrudeerd (XT) plexiglas uitgewalst tijdens het productieproces. Door dit productie procede ontstaan er meer spanningen in het plexiglas. Ga je goedkoop plexiglas boren of zagen, dan is de kans op scheurtjes en/of barstjes aanzienlijk hoger. Toch is goedkoop plexiglas goed inzetbaar, maar moet goedkoop plexiglas niet intensief bewerkt worden.

Goedkoop plexiglas kopen

Goedkoop plexiglas kopen of bestellen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste plexiglas plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je deze afhalen op een van onze locaties!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten