Logo Kunststofplatendeal.nl

Hard PVC

In verhouding tot geschuimd PVC is de harde variant redelijk zwaar. Het kan wel tot 50% verschillen tussen een harde en geschuimde PVC plaat. De plaat is eenvoudig te bewerken middels boren, zagen, lassen en frezen. Wij leveren de harde pvc enkel in een grijstint (bij benadering RAL 7011). Wel zijn de platen te verkrijgen in verschillende diktes en maken we het PVC gratis op maat!

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Toepassing van Hard PVC

De harde platen hebben een goede chemische bestendigheid. Dat is ook direct de reden dat deze platen veel gebruikt worden in de chemische industrie. Naast de chemische bestendigheid, kennen we PVC uit de elektro sector. Het heeft een elektrisch isolerende eigenschap, is zelfdovend en heeft een egale kleur tot in zijn kern. Doordat de platen na verhitting buigzaam zijn, zijn ze ook eenvoudig te bewerken en te vormen. 

Hard PVC bestellen? 

PVC bestellen gaat makkelijk bij kunststofplatendeal. Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je de platen afhalen op een van onze locaties!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 15:00u