Logo Kunststofplatendeal.nl
Trespa Izeon Varitop  Anthr. Grey RAL 7016

Trespa Izeon Varitop Anthr. Grey RAL 7016

€ 184,90 incl. BTW per M²
€ 152,81 excl. BTW per M²
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Volledige plaat bestellen?
Totaal oppervlakte (mВІ) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Beschrijving

Deze Trespa®(izeon®) HPL plaat is 6 mm dik en heeft de kleur antraciet grijs (RAL 7016). De plaat heeft een mooie uitstraling met een gladde toplaag. Door de hoge dichtheid van de plaat en zeer gelijkmatige dikte, is het materiaal goed te bewerken. Zo leent het zich goed voor bewerking met een zaag, boor of frees. De plaat is UV-bestendig en zal niet verweren door vocht, houtrot of schimmels. Ook deze Trespa® plaat van 6 millimeter wordt gratis voor u op maat gezaagd!

Eigenschappen van Trespa

Trespa® leent zich uitstekend voor het afwerken van gevels of boeien aan een pand. Doordat Trespa een hoge weerstand heeft tegen vocht, temperatuursverschillen en UV straling, kan het zonder problemen buiten worden toegepast. Ook wanneer het zich in een vandalisme gevoelige omgeving bevindt, hoeft dit geen probleem te zijn. Doordat de toplaag zo dicht is, hecht vuil en verf zich slecht aan de plaat. Hierdoor is graffiti verwijderen geen enkel probleem!

Toepassingen van Trespa

Behalve de toepassingen op en rond gebouwen, zien we Trespa op meer plaatsen dan vaak gerealiseerd wordt. Denk eens aan de sponsorborden rond een voetbal of hockeyveld. Ook wordt Trespa in overdekte situaties gebruikt. Zo zien we het vaak in meubelbouw of in afwerking van wanden terug.

HPL Platen

Zoekt u een goedkopere oplossing? Kijk dan eens bij onze HPL Platen. Zo bieden wij >HPL interieur plaat en >HPL exterieur plaat. Deze hebben nagenoeg dezelfde product eigenschappen als Trespa®.

RAL kleur bij benadering.

Soort Trespa Izeon
Kleur Grijs
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1530
Dikte (mm) 6
Bewerkingen

Boren

Zagen

Frezen

Lijmen

Geschikt voor

Reclameborden (voetbal- en hockeyvelden)

Gevelbekleding / boeiboorden / luifels

Zeefdruk

Belettering

Gefreesde letters en logo’s

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten