Logo Kunststofplatendeal.nl

Acrylaat platen

Acrylaat platen gratis op maat

In ons assortiment vindt je een groot aanbod van acrylaat platen. Zo kun je hier gekleurd, opaal, helder of goedkoop acrylaat vinden. Acrylaat of PMMA platen, ook wel bekend onder de naam plexiglas platen,  perspex of altuglas, bieden wij in twee varianten aan. Zo hebben wij de gegoten acrylaat plaat welke zich leent voor nabewerkingen, maar ook de geëxtrudeerde acrylaat plaat, welke minder goed bewerkbaar is. Je ontvangt deze platen binnen 2 á 3 werkdagen thuis, gratis op maat gezaagd.

Acrylaat plaat op maat kopen

In onze webshop is het gemakkelijk om je specifieke wens te vinden. Je kunt je zoekopdracht ingeven boven aan de pagina, of kies de categorie die het beste bij jouw wens past. De categorieën van Acrylaat zijn gekleurd, helder, opaal en goedkoop. De acrylaat platen vind je in verschillende diktes. Zo hebben we 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm en 10mm dik acryl. Je acryl plaat wordt gratis op maat gemaakt en snel bezorgd.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 8235 Vandaag geopend:
08:00u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.6 / 124 beoordelingen

Helder Acrylaat

Opaal Acrylaat

Gekleurd acrylaat

Goedkoop acrylaat

Goedkoop plexiglas

Onder de categorie “goedkoop plexiglas” vind je de XT acrylaat variant. Deze vorm van acrylplaat wordt geëxtrudeerd. Dit zorgt voor meer spanning in de plaat waardoor het minder makkelijk na te bewerken is. Door dit productieproces worden de kosten gedrukt, wat zorgt voor goedkoop acrylaat. Wil je het gaan gebruiken om zelf na te bewerken, (contour)frezen, decouperen, verlijmen, etc., dan is het aan te raden om de gegoten acrylaat variant te kiezen. Deze variant is meer spanningsvrij en daardoor zal je minder snel voor onaangename verassingen komen te staan.

Plexiglas bestellen

Acrylaat plaat kopen of bestellen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen in en rond de bestelling af. Wij zagen je acrylaat platen gratis op maat en bezorgen deze binnen 2 á 3 werkdagen. Je kunt er ook voor kiezen om de plaat op te halen op één van onze vijf locaties.

Heb je nog vragen over het product of wil je weten wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch, via e-mail en via de chatfunctie!

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten