Logo Kunststofplatendeal.nl

Acrylaat platen

Acrylaat platen gratis op maat

In ons assortiment vindt je een groot aanbod van acrylaat platen. Zo kun je hier gekleurd, opaal, helder of goedkoop acrylaat vinden. Ook bieden we de plexiglas/perspex platen in verschillende kleuren. Acryl platen of PMMA platen, ook wel bekend onder de naam plexiglas platen, perspex of altuglas, bieden wij in twee varianten aan. Zo hebben wij de gegoten acrylplaat welke zich leent voor nabewerkingen, maar ook de geëxtrudeerde acrylaat plaat, welke minder goed bewerkbaar is. Je ontvangt deze platen binnen 2 á 3 werkdagen thuis, gratis op maat gezaagd.

Acrylaat plaat op maat kopen

In onze webshop is het gemakkelijk om je specifieke wens te vinden. Je kunt je zoekopdracht ingeven boven aan de pagina, of kies de categorie die het beste bij jouw wens past. De categorieën zijn gekleurd, helder, opaal en goedkoop. De platen vind je in verschillende diktes. Zo hebben we 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm en 10mm dik acryl. Je kunt de platen op maat bestellen. Je acrylaat zagen wij gratis op maat en bezorgen we snel. 

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 337 beoordelingen

Helder Acrylaat

Opaal Acrylaat

Gekleurd acrylaat

Acrylaat in verschillende kleuren verkrijgbaar. Allemaal gegoten gs platen.

Goedkoop acrylaat

Goedkoop plexiglas

Onder de categorie “goedkoop plexiglas” vind je de XT variant. Deze vorm van acrylplaat wordt geëxtrudeerd. Dit zorgt voor meer spanning in de plaat waardoor het minder makkelijk na te bewerken is. Door dit productieproces worden de kosten gedrukt, wat zorgt voor goedkoop acrylaat. Wil je het gaan gebruiken om zelf na te bewerken, (contour)frezen, decouperen, verlijmen, etc., dan is het aan te raden om de gegoten variant te kiezen. Deze variant is meer spanningsvrij en daardoor zal je minder snel voor onaangename verassingen komen te staan. Er zijn dus twee soorten plexiglas.

Sterker dan glas

PMMA is sterker dan gewoon glas (tot wel 25 keer sterker!). Deze kunststof plaat kan een grotere slagkracht hebben. Doordat het sterker is dan glas is het ideaal om te gebruiken in vandalisme gevoelige omgevingen. Zo zie je het regelmatig in dug-outs van sportvelden zitten. De platen zijn ook uv bestendig zodat je beeld nooit verkleurt. Bijkomend voordeel is nog eens dat het meer licht doorlaat dan gewoon glas. Daarmee belemmer je dus niemand het zicht!

Plexiglas bestellen

Acrylaat plaat op maat bestellen op onze website? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen in en rond de bestelling af. Wij zagen je acrylaat platen gratis op maat en bezorgen deze binnen 2 á 3 werkdagen. Zo krijg je jouw acrylaat op maat! Je kunt er ook voor kiezen om de plaat op te halen op één van onze drie locaties.

Heb je nog vragen over het product of wil je weten wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail!


Acrylaat FAQ

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten