Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertragingen hierin.

Trespa® Izeon

Trespa® gevelplaat is een multifunctioneel product dat je vaker in het straatbeeld ziet dan je zou denken. Trespa® wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als gevelbekleding of als boeiboord.  Kunststofplatendeal is officieel Trespa® dealer. Wij hebben een uitgebreide voorraad van Trespa® Izeon® en Trespa® Meteon® gevelplaten.

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 197 beoordelingen

Trespa Izeon gevelplaten

Trespa® Izeon® gevelplaat is speciaal ontwikkeld voor exterieur afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. Deze gevelplaat is alleen leverbaar in 6mm dikte. 

Belangrijkste kenmerken Trespa® Izeon® gevelplaten :

  • lange levensduur
  • gemakkelijk te reinigen
  • presteren buitengewoon goed in de buitenlucht
  • een voorwaardelijke Trespa® fabrieks productgarantie van 10 jaar

Behalve Trespa® gevelplaten bieden wij ons voordelig huismerk HPL Kompact. Leverbaar als interieur kwaliteit glad en exterieur kwaliteit structuur

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten