Logo Kunststofplatendeal.nl

Alupanel / Dibond

Kunstofplatendeal levert de originele Alupanel® ACP plaat. De afkorting ACP staat voor aluminium composiet plaat, ook wel aluminium sandwichplaat genoemd. Alupanel plaat bestaat uit drie lagen. De kern is gemaakt van polyethyleen (zwart kunststof). De buitenste lagen zijn twee aluminium platen. Deze samenstelling maakt een Alupanel plaat zeer licht van gewicht en maatvast. Makkelijk gezegd, zijn het 2 aluminium toplagen en een kunststof kern. Een ACP plaat is weersbestendig en kan ook tegen extreme temperatuursverschillen. De platen zijn dan ook uitermate geschikt voor binnen en buitentoepassingen.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Alupanel / Dibond bij Kunststofplatendeal.nl

Wat is Alupanel / Dibond

Alupanel platen en Dibond platen zijn zogenaamde sandwich kunststof platen. Alupanel platen hebben twee aluminium buitenlagen met daartussen een polyethyleen laag. Deze kern zorgt er voor dat het gewicht van een Alupanel plaat laag blijft.

Mooie platen voor in en om huis

ACP platen zijn weersbestendig en daarom behalve voor binnengebruik ook geschikt voor buitengebruik. ACP platen zijn perfect om te laten bedrukken of bestickeren als bewegwijzering of als reclamebord. Alupanel plaat is goed te bewerken middels boren, zagen, knippen, buigen, schroeven en lijmen.

Alupanel is leverbaar in diverse diktes en kleuren. Bovendien is Alupanel leverbaar in een geborsteld aluminium look. Erg interessant voor het maken van een zeer moderne achterwand in de keuken.

Alupanel toepassingen

Dibond en alupanel worden vaak gebruikt in de reclame industrie. Hier worden ze gebruikt om reclameborden te maken of op een andere manier te bedrukken. Ook thuis of op kantoor zien we het vaak. Zo kun je denken aan een achterwand van geborsteld dibond in de keuken. Je ziet dan de geborsteld aluminium (zilver) plaat, wat een mooi industrieel uiterlijk heeft. Het is eenvoudig schoon te houden en kan goed met verschillende temperaturen overweg. Zo kan het hitte weerstaan tot 80 graden celsius.

Online Alupanel kopen? 

Alupanel plaat of Dibond plaat kopen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste alupanel of dibond plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je de platen afhalen op een van onze locaties!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u