Logo Kunststofplatendeal.nl

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat is ook bekend onder de merknamen Lexaan of Lexan. Polycarbonaat is tot wel 250 keer sterker dan glas en wordt daardoor vaak ingezet als veiligheidsglas. Bovendien laat het zich uitstekend bewerken. Wij leveren de platen in 2 varianten: helder en opaal. Je kunt kiezen tussen diktes van 2mm t/m 15mm. Het Lexan wordt gratis op maat gezaagd en snel thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling af te halen op een van onze locaties.  

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag geopend:
08:00u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 260 beoordelingen

Polycarbonaat platen bij Kunststofplatendeal.nl

Polycarbonaat: de voordelen

Polycarbonaat is breukbestendig (250 keer sterker dan glas) en daardoor zeer breed inzetbaar bijvoorbeeld als veiligheidsglas, in abri's, als helmvizier, fietsenstallingen, machinebouw en levensmiddelenindustrie.  De platen laten zich uitstekend bewerken (boren, zagen, polijsten) zonder specialistisch gereedschap omdat het een sterker materiaal is dan plexiglas.

Polycarbonaat is slagvast, maar niet krasvast. Op aanvraag is er trouwens ook kraswerend polycarbonaat leverbaar. Vraag onze klantenservice voor advies en prijzen.  

Polycarbonaat bewerken

Polycarbonaat leent zich geweldig om zelf te bewerken. Zo kun je het boren, zagen, frezen en polijsten. Het bewerken is makkelijker dan bij plexiglas, omdat het een sterker materiaal is. Natuurlijk kun je ook de polycarbonaat plaat op maat bestellen. Deze hoef je dan niet of minder te bewerken!

Opaal of helder polycarbonaat

Kunststofplatendeal levert twee varianten massief polycarbonaat:

  • Opaal
  • Helder

Heldere lexaan plaat is ideaal als vervanging voor ramen in huis, schuur, caravan of boot, overkappingen en balkonbeglazing.

Opaal polycarbonaat laat minder licht door en vervaagt het beeld aan de andere zijde van de polycarbonaat plaat. Opaal polycarbonaat is een uitstekende oplossing voor een overkapping. Het is lichtdoorlatend, maar laat geen zonnestralen door (UV werend). 

Polycarbonaat bestellen? 

Polycarbonaat bestellen gaat makkelijk bij kunststofplatendeal. Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste polycarbonaat op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je de platen afhalen op een van onze locaties!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten