Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas GS

Het grootste deel van onze plexiglas platen zijn gegoten. Dit is terug te vinden in de benaming Plexiglas plaat GS. Door deze manier van fabriceren is het plexiglas nagenoeg spanningsvrij en daarmee uitermate geschikt om het na te bewerken. Deze gegoten plexiglas plaat wordt dan ook aangeraden wanneer je het zelf nog wilt bewerken. Deze vorm kunnen wij leveren in diktes van 3 mm plexiglas tot 10 mm plexiglas. Deze worden natuurlijk gratis voor jou op maat gezaagd, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Gebruiksvriendelijk Plexiglas

Wanneer je een plaat zoekt welke nog bewerkt moet worden, dan is Plexiglas GS de uitkomst. Deze plaat is goed na te bewerken en kenmerkt zich door zijn redelijk goede slagvastheid. Het is namelijk 30x sterker dan glas. Plexiglas is ook makkelijker te bewerken dan glas. Zo kun je het met warmte vervormen. We bieden Plexiglas GS aan in diktes van 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm en 10mm aan

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Gekleurd Plexiglas GS

Plexiglas kleuren

De vraag komt vaak voorbij of Plexiglas te verven is. Daarom hebben wij het je makkelijk gemaakt door gekleurde en heldere platen te verkopen. Zo is de kans groot dat je de kleur vindt die je zoekt. Deze zijn er zowel doorzichtig als ondoorzichtig. Benieuwd naar onze verschillende kleuren? Kijk snel naar het gekleurde aanbod!

Toepassingen van Plexiglas GS

Plexiglas GS is uitermate geschikt om te gebruiken in vele toepassingen. Zo kun je het perfect gebruiken voor:

 • Vitrines
 • Voorzetramen
 • Decoratiemateriaal
 • Bootramen
 • Dakkoepels
 • Luifels
 • Geluidsschermen

Plexiglas GS bewerken

GS platen zijn nagenoeg spanningsvrij en daardoor goed te bewerken met het juiste gereedschap. Dit zorgt er voor dat dit een ideale plaat is wanneer je er zelf nog een nabewerking wil toepassen. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat het sterker is dan gewoon glas.

Mogelijkheden met Plexiglas GS

Plexiglas GS is ideaal voor nabewerkingen zoals:

 • Zagen
 • Boren
 • Frezen
 • Warm buigen
 • Polijsten

Wanneer je niets meer met de plaat hoeft te doen, behalve te plaatsen, dan is Plexiglas XT misschien wat je zoekt. Deze variant is goedkoper, maar ook moeilijker te bewerken. Dit komt omdat het niet gegoten, maar geëxtrudeerde platen zijn. Dit zorgt voor het verschil tussen deze platen. De XT zijn echter wel goedkoper dan gegoten platen, maar deze scheuren of breken eerder ten opzichte van gegoten GS plaat.

Ben je al overtuigd van Plexiglas GS? Koop je plaat op maat makkelijk en snel in onze webshop.

Makkelijk bestellen

Wanneer je weet wat je nodig hebt, kies dan je product uit. Geef de maten in en bestel! Dat is alles. De platen worden gratis op maat gezaagd en daardoor heb je geen zorgen over het bewerken van plexiglas. Het enige wat je nog hoeft te doen is de plaat gebruiken zoals je dat wilt!

Veelgestelde vragen over Plexiglas GS

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 15:00u