Logo Kunststofplatendeal.nl

Gekleurd Plexiglas

Kunststofplatendeal biedt een grote variatie aan gekleurd plexiglas. Wij leveren alleen gegoten gekleurd plexiglas (GS): dit plexiglas is eenvoudig te bewerken. De standaard dikte van gekleurd (gegoten) plexiglas is 3mm. Wij zagen je gekleurd plexiglas gratis op maat. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Opaal of helder gekleurd plexiglas

Gekleurd plexiglas is leverbaar in twee varianten : Opaal gekleurd plexiglas en Helder gekleurd plexiglas. Het verschil zit hem in de doorzichtigheid van de plaat. Helder gekleurd plexiglas heeft een lichtdoorlatendheid van 92%. Opaal gekleurd plexiglas heeft een lichtdoorlatendheid van 28%.  

Toepassingen van plexiglas gekleurd

Gekleurd plexiglas kent vele toepassingen. Een van de bekendste is de freesletter. Deze letters worden vaak gebruikt in reclameborden of bij standbouw. Ook zie je gekleurd plexiglas vaak als afwerking in keukens, bijvoorbeeld als achterwand. Ook als balkonbeglazing is gekleurd plexiglas ideaal. 

Varianten gekleurd plexiglas

Kunststofplatendeal levert een breed assortiment gekleurd plexiglas. De standaard dikte van de gekleurde plexiglas platen is 3mm:  

Gekleurd plexiglas kopen?

Gekleurd Plexiglas kopen of bestellen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen in en rond de bestelling af.  Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste plexiglas plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Of je kunt deze afhalen!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten