Logo Kunststofplatendeal.nl

Perspex platen

Perspex platen gratis op maat

In ons assortiment vindt je een groot aanbod in de beste kwaliteit Perspex platen. Zo hebben wij gekleurde, opaal, heldere en goedkope platen. Perspex of PMMA platen, ook wel bekend onder de naam plexiglas platen, acrylaat of altuglas, bieden wij in twee varianten aan. 

Zo hebben wij de gegoten plaat die perfect is voor nabewerkingen. Ook hebben we de geëxtrudeerde plaat, die minder goed bewerkbaar is. Wij leveren deze platen binnen 2 á 3 werkdagen thuis, én wij zagen onze producten gratis op maat.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Helder Perspex

Opaal Perspex

Gekleurd Perspex

Goedkoop Perspex

Perspex op maat kopen

In onze webshop is het gemakkelijk om je product te vinden. Bovenaan de pagina kun je zoeken. Ook kun je kiezen voor de categorie die het beste bij jouw wens past. De categorieën zijn gekleurd, helder, opaal en goedkoop.

De soorten Plexiglas platen vind je in verschillende diktes. Zo hebben we 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm en 10mm dik acryl. Je acrylaat platen wordt gratis op maat gezaagd en snel bezorgd.

Goedkoop Perspex

Onder de categorie “goedkoop Perspex” vind je de XT plexiglas variant. Deze vorm van acrylplaat wordt geëxtrudeerd. Dit zorgt voor meer spanning in de plaat waardoor het minder makkelijk na te bewerken is. Door dit productieproces worden de kosten gedrukt, wat zorgt voor een goedkoop eindproduct.

Wil je het gaan gebruiken om zelf na te bewerken, dan is het aan te raden om de gegoten (gegoten plexiglas) variant te kiezen. Deze variant is meer spanningsvrij en daardoor zal je minder snel voor onaangename verassingen komen te staan.

Gegoten Perspex

De GS variant (Plexiglas GS) geeft de gebruiker de kans om het product uitvoerig te bewerken. Het is een gegoten variant en bevat weinig spanningen. Hierdoor verkleint de kans dat de plaat scheurt of barst tijdens het bewerken.


Perspex kopen: platen op maat

Perspex plaat kopen of bestellen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen in en rond de bestelling af. Wij zagen je perspex platen gratis op maat en bezorgen deze binnen 2 á 3 werkdagen. Je kunt er ook voor kiezen om de plaat op te halen op één van onze vijf locaties.

Heb je nog vragen over het product of wil je weten wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail!

FAQ

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten