Logo Kunststofplatendeal.nl

Alternatief voor Trespa

Naast Trespa® zijn er meer fabrikanten van HPL (high pressure laminate) platen. Deze platen zijn opgebouwd uit houtvezels, papier en melaminehars. De materialen worden onder zeer hoge druk samengeperst wat de naam ook verklaart: HPL = high pressure laminate. De HPL platen worden veel toegepast in de bouw of boarding. Bij bouw mag je denken aan boeiboorden, windveren of gevelbekleding. Wanneer we het hebben over boarding, kun je denken aan de sponsorborden langs sportvelden.

HPL kompact plaat

Zoals de titel van de pagina doet vermoeden, bieden wij een alternatief voor de bekende Trespa® platen. Onze huismerk HPL kompact plaat bied praktisch dezelfde voordelen en daarbij zijn ze ook nog goedkoper. Waarom kiezen voor HPL kompact plaat? Waarom niet! Je krijgt een product welke dezelfde kwaliteiten heeft, maar dan zonder de naam Trespa®. Maar ach, die naam zie je toch niet.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

HPL interieur plaat

HPL exterieur plaat

HPL kleuren

Nog een voordeel van het kiezen voor onze HPL Kompact platen, is dat ze verkrijgbaar zijn in meer kleuren. Tijdens het productieproces wordt er aan de toplaag een pigment toegevoegd, wat er voor zorgt dat ze een mooie kleur krijgen. In ons assortiment vind je onder meer:

Daarnaast bieden we ook de basiskleuren wit en grijs.

Alternatieven voor Trespa

Het moge duidelijk zijn dat Trespa® niet de enige leverancier van HPL platen is. Er wordt onder meer merknamen HPL geproduceerd. Zo zijn er onder meer Abet, Ki-Kern, Volkern en Plastica. Natuurlijk vindt je bij ons ook ons eigen huismerk: Kompactplaat. Deze bieden we aan in Interieur en exterieur.

HPL gratis op maat

Je kunt er voor kiezen om de platen in groot formaat te kopen, maar wanneer ze kleiner dienen te zijn, is het makkelijker om ze alvast op maat te laten maken. Wij doen dit helemaal gratis voor de klanten van Kunststofplatendeal.nl. Dit zorgt er voor dat je zelf minder hoeft te doen. Wanneer je een specifieke bewerking nodig hebt, is het aan te raden dit via een offerte aanvraag te doen. Dan krijg je een prijs op maat toegestuurd.

Alternatief voor Trespa FAQ

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u