Logo Kunststofplatendeal.nl

Opaal Plexiglas

Hier vind je ons assortiment aan opaal plexiglas varianten. Onder opaal plexiglas verstaan wij de platen welke ondoorzichtig zijn. Dit zorgt voor een gestileerde look en daarmee is de plaat uitermate geschikt voor gebruik in interieurs. Ook vind je hier de gekleurde opaal platen. Deze platen zijn net als de andere opaal platen ondoorzichtig. Deze worden vaak gebruikt in displays en beursstands.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 82 35 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Gekleurd opaal plexiglas

We bieden vier varianten opaal gekleurd plexiglas, namelijk:

Deze gekleurde platen laten licht door, maar er kan niet doorheen gekeken worden. Dit zorgt er voor dat ze zich ook perfect lenen voor afwerkingen, afschermingen en stilistische doeleinden. Zo wordt het met regelmaat gebruikt in standbouw of bijvoorbeeld als balkonafscherming.

Wit opaal plexiglas

Wit opaal plexiglas is perfect om als whiteboard te gebruiken. Het is niet volledig licht doorlatend en is makkelijk schoon te maken. Mits je natuurlijk geen permanente marker gebruikt. Verder leent het zich perfect om afschermingen te maken bij bijvoorbeeld een douche. Het laat licht door, maar behoudt wel de privacy van de gebruiker.

Opaal plexiglas platen kopen?

Ga jij een afscheiding maken of heb je opaal plexiglas nodig voor een stand? Kies dan de plaat en kleur die het beste bij jouw wensen aansluit. Vul de maten in en bestel! De plaat wordt dan gratis op maat gezaagd en de bestelling wordt snel afgeleverd op jouw adres. Heb je nog vragen over wat het beste past bij jouw wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kunststofplatendeal – de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten