Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertragingen hierin.

Trespa® Meteon

Trespa® plaat is een multifunctioneel product dat je vaker in het straatbeeld ziet dan je zou denken. Trespa® wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als gevelbekleding of als boeiboord.  Kunststofplatendeal is officieel Trespa® dealer. Wij hebben een geselecteerde voorraad van Trespa Izeon en Trespa Meteon platen.

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 197 beoordelingen

Trespa® Meteon - toevallige composities en sporen

Het Meteon® programma bevat hoogwaardige gevelplaten met standaard voorraad kleuren : wit en antraciet grijs. Daarnaast heeft Trespa® allerlei natuurlijk ogende hout- en steendecors in levendige kleuren leverbaar ( productie uitsluitend op aanvraag ). 

Met de ontwikkeling van de Meteon® collectie verkent het team van het Trespa Technology Centre de grenzeloze creatieve ruimte waar geschiedenis, cultuur, verbeeldingskracht en waarnemingsvermogen samenkomen. Dit levert unieke sets designs op, die elk een abstract idee of concept vertegenwoordigen.

Trespa® Meteon® gevelplaat is speciaal ontwikkeld voor exterieur afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. De Meteon® gevelplaat is alleen leverbaar in 8mm dikte. 

Meteon® gevelplaten hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk te reinigen. Deze gevelplaten presteren buitengewoon goed in de buitenlucht en worden  geleverd met een voorwaardelijke Trespa® fabrieksproductgarantie van 10 jaar.

Behalve Trespa® gevelplaten bieden wij ons voordelig huismerk HPL Kompact. Leverbaar als interieur kwaliteit glad en exterieur kwaliteit structuur

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten