Logo Kunststofplatendeal.nl

Trespa® Meteon

Trespa® plaat is een multifunctioneel product dat je vaker in het straatbeeld ziet dan je zou denken. Trespa® wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt als gevelbekleding of als boeiboord.  Kunststofplatendeal is officieel Trespa® dealer. Wij hebben een geselecteerde voorraad van Trespa Izeon en Trespa Meteon platen.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Trespa® Meteon - toevallige composities en sporen

Het Meteon® programma bevat hoogwaardige gevelplaten met standaard voorraad kleuren : wit en antraciet grijs. Daarnaast heeft Trespa® allerlei natuurlijk ogende hout- en steendecors in levendige kleuren leverbaar ( productie uitsluitend op aanvraag ). 

Met de ontwikkeling van de Meteon® collectie verkent het team van het Trespa Technology Centre de grenzeloze creatieve ruimte waar geschiedenis, cultuur, verbeeldingskracht en waarnemingsvermogen samenkomen. Dit levert unieke sets designs op, die elk een abstract idee of concept vertegenwoordigen.

Trespa® Meteon® gevelplaat is speciaal ontwikkeld voor exterieur afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. De Meteon® gevelplaat is alleen leverbaar in 8mm dikte. 

Meteon® gevelplaten hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk te reinigen. Deze gevelplaten presteren buitengewoon goed in de buitenlucht en worden  geleverd met een voorwaardelijke Trespa® fabrieksproductgarantie van 10 jaar.

Behalve Trespa® gevelplaten bieden wij ons voordelig huismerk HPL Kompact. Leverbaar als interieur kwaliteit glad en exterieur kwaliteit structuur

Trespa op maat laten zagen

Bij kunststofplatendeal kun je eenvoudig je platen bestellen. Geef de maten in en je platen worden gratis op maat gezaagd. Zo betaal je enkel voor je bestelling en hoef je dus niet een volledige plaat af te nemen. De plaat wordt gezaagd bij jou op locatie afgeleverd.

 

Eenvoudig te bevestigen

De Meteon platen zijn zeer hard en bevatten een gesloten oppervlak. Trespa meteon kan vuil zo makkelijk weren en mocht de plaat toch vies worden, dan is die eenvoudig te reinigen. De platen worden in de regel gemonteerd met de bij te bestellen torx schroeven. Boor de platen wel voor en houdt het gat iets groter dan de schroef. De platen werken namelijk een beetje door warmte.

Moderne gevelbekleding

Je ziet het vaker dan je denkt: Gevelbekleding trespa meteon. Het oppervlak van de gevelbekleding is zeer stabiel. Door de electron beam curing, waardoor het product glad blijft en gemakkelijk is te reinigen, zorgt het voor een schone en strakke uitstraling. Vuil kan zich vrijwel niet vastzetten. 

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten