Logo Kunststofplatendeal.nl

Helder Plexiglas

Kunststofplatendeal biedt een breed assortiment aan helder plexiglas. Het is dan ook de meest verkochte categorie in onze webshop. De heldere plexiglas platen zijn doorzichtig/transparant en hebben een zeer hoge lichtdoorlaatbaarheid van 92% (hoger dan glas!). De glasheldere platen zijn gegoten plexiglas, aangeduid in de artikelcode met GS en tot 30 keer sterker dan glas. Bovendien weegt het beduidend minder dan glas (ongeveer 50%). Ook is plexiglas eenvoudig te bewerken en duurzaam.

Zoek je een goedkopere heldere plexiglas plaat? Kijk dan eens bij ons XT aanbod. Dit is de geëxtrudeerde variant, waarbij de fabricage kosten lager worden gehouden. Deze platen zijn wel minder geschikt voor nabewerking.

Alle helder plexiglas worden gratis op maat gezaagd en leveren deze desgewenst snel aan huis. Of je kunt je bestelling afhalen bij een van onze vestigingen naar keuze. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Glashelder plexiglas platen

Ons helder gegoten plexiglas leent zich uitstekend voor een toepassingen waarbij bijvoorbeeld een grote gewichtsbesparing gewenst is ten opzichte van glas: ramen in caravans en campers, aquarium, windschermen op het terras en/of in de tuin of als voorzetraam tegen kou en tocht. Glasheldere plaat is UV bestendig en daarom ook ideaal voor toepassingen buiten. Plexiglas is een kunststof en daardoor statisch materiaal. Het kan daarom stof aantrekken. Speciale schoonmaakmiddelen (zie onder de categorie Toebehoren) kunnen helpen dit te verminderen. Voor advies omtrent bewerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Heldere smoke platen

Smoke platen zie je vaker dan je verwacht. Wanneer je (vooral in het vakantieseizoen) op de snelweg rijdt, zie je het overal voorbij komen. Caravans bevatten vaak smoke grijs of smoke licht bruin varianten als ruit. Dit omdat het materiaal sterker is dan glas en beter tegen trillingen kan. Natuurlijk is dit handig in een caravan. Deze platen zijn te vergelijken met een zonnebril. Het licht komt er goed door, maar wordt wat getemperd.

Frost plexiglas

Het lijkt alsof de frost plaat hier verkeerd staat maar eigenlijk is dit niet zo. De Frost plaat is in principe niet glashelder maar heeft een gesatineerd uiterlijk. Dit gesatineerde uiterlijk is aan twee kanten zichtbaar. Dit zorgt er voor dat het een mooi uiterlijk krijgt. Daarom is de keus dus toch gevallen om deze plaat onder de heldere categorie te plaatsen. 

Glashelder plexiglas kopen?

Helder of glashelder Plexiglas kopen of bestellen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je deze afhalen op een van onze locaties! Zoek je nog een sterkere plaat? Dan bieden we ook nog Polycarbonaat! Het verschil tussen Plexiglas en Polycarbonaat is dat Polycarbonaat nog sterker is. Het wordt dan ook vaak gebruikt als veiligheidsglas.

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 15:00u