Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertragingen hierin.

Goedkope Trespa Platen

U vind onze goedkope Trespa platen (HPL) hier onder. Wij bieden zowel wit als gekleurde platen. Kijk hier onder voor het aanbod.

Kunststofplatendeal biedt een uitgebreid assortiment HPL platen aan als voordelig huismerk onder de naam HPL Kompact.  De HPL Kompact plaat is leverbaar als interieur kwaliteit glad in de kleur wit. Exterieur kwaliteit is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HPL kompact plaat is een perfect alternatief voor het merk Trespa. Het is in te zetten voor doeleinden zoals reclame borden, tafelbladen, keuken wanden en voor gevelafwerking van uw huis/pand. Ook zijn de HPL platen inzetbaar bij de inrichting van sanitaire ruimtes, kleedkamers, etc.

Kunststofplatendeal zaagt je HPL plaat gratis op maat en levert deze snel op je bezorgadres. Of je kunt kiezen deze zelf af te halen.

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 197 beoordelingen
Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten