Logo Kunststofplatendeal.nl

Lexaan platen

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Lexaan: de voordelen

Lexan is breukbestendig (250x sterker dan glas) en daardoor zeer breed inzetbaar bijvoorbeeld als veiligheidsglas, in abri's, als helmvizier, fietsenstallingen, machinebouw en levensmiddelenindustrie. Lexaan laat zich uitstekend bewerken (boren, zagen, polijsten) zonder specialistisch gereedschap omdat polycarbonaat een sterker materiaal is dan plexiglas. Daarbovenop komen nog de voordelen dat het 92% van het licht doorlaat. Dit is meer dan een standaard glazen raam. Daarnaast is het uv bestendig en is het 50% lichter dan glas. Ook is het brandwerend en heeft het een brandkeurmerk B1.

Lexaan is slagvast, maar niet krasvast. Op aanvraag is er trouwens ook kraswerend Lexaan leverbaar. Vraag onze klantenservice voor advies en prijzen.  

Lexan bewerken

Lexan leent zich geweldig om zelf te bewerken. Lexaan is te boren, zagen, frezen en polijsten. Lexaan bewerken is makkelijker dan plexiglas, omdat het een sterker materiaal is. Natuurlijk kun je ook de Lexan op maat bestellen. Wij zagen de Lexaan plaat gratis op maat. Deze hoef je dan niet of minder te bewerken!

Opaal of helder Lexaan

Kunststofplatendeal levert twee varianten polycarbonaat:

  • Opaal
  • Helder

Helder Lexaan is ideaal als vervanging voor ramen in huis, schuur, caravan of boot, overkappingen en balkonbeglazing.

Opaal Lexan laat minder licht door en vervaagt het beeld aan de andere zijde van de plaat. Opaal Lexaan is een uitstekende oplossing voor een overkapping. Het is lichtdoorlatend, maar laat geen zonnestralen door (UV werend). 

Lexan of lexaan platen bestellen? 

Lexaan bestellen gaat makkelijk bij kunststofplatendeal. Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, vul de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Wij zagen elke gewenste polycarbonaat plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je de platen afhalen op een van onze locaties!

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Kunststofplatendeal - de beste deal voor jouw kunststof.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten