Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Alkmaar

Op zoek naar plexiglas in Alkmaar? Stop met zoeken, want bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het juiste adres! Bij Kunststofplatendeal.nl vind je diverse variaties aan kleuren, diktes en soorten. Kunststofplatendeal.nl heeft een ruim assortiment plexiglas soorten. Wist je dat we je bestelling gratis op maat maken voor je? Wel zo handig! Dus ben je op zoek naar plexiglas in Alkmaar? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Alkmaar kopen

Hoe handig is het, om je bestelling plexiglas bezorgd te krijgen in Alkmaar. Je hoeft er dus zelf de deur niet voor uit. Daarnaast worden de platen gratis op maat gemaakt voor je, zo kan je de platen direct na ontvangst gebruiken.  

Bestel bij Kunststofplatendeal.nl en je bestelling wordt in Alkmaar bezorgd. Je bent bij Kunststofplatendeal.nl niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook nog bijna niets voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dat kan uiteraard. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas Alkmaar kopen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Alkmaar

Heb je alle platen voor jouw project in Alkmaar bij elkaar? Bestel gemakkelijk alles in onze webshop. Wij maken de platen gratis op maat voor je, hier hoef je, je dus geen zorgen om te maken. Scheelt weer werk! Woon je in Alkmaar? We bezorgen de platen gewoon bij je thuis.

Wil je liever de platen zelf op komen halen, geef dit dan aan tijdens je bestelling. Heb je nog vragen over de platen of over het bestelproces, we helpen je graag. Je kan ons bellen of mailen.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten