Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Almere

Bezig met een project in Almere? En heb je daar plexiglasplaten bij nodig? Mooi, want bij Kunststofplatendeal.nl zit je goed. Bij Kunststofplatendeal.nl kunnen we je plexiglasplaten op maat maken, handig he? Dan heb je er thuis geen werk meer aan. En een mooi bijkomend voordeel is, dat we dit geheel gratis voor je doen. Vergeet alleen de maten niet aan ons door te geven bij het plaatsen van je bestelling. Dan gaan we voor je aan de slag! Je vindt bij ons een ruim assortiment plexiglasplaten. We hebben de goedkopere (minder bewerkbare) XT variant, maar ook de iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant. Voor elk project wat wils. De plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, soorten en kleuren. Bestel snel en ontvang alles voor jouw project in Almere.  

Plexiglas Almere kopen

Bij Kunststofplatendeal.nl vind je alles voor jouw project in Almere. Het was nooit zo gemakkelijk om op maat gemaakte plexiglasplaten te ontvangen. Ook hoef je de deur niet meer uit, want we bezorgen jouw bestelling in Almere. Geef ons nog even de maten door, dan zorgen wij ervoor dat de plexiglasplaten in de juiste maten bij je afgeleverd worden. Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Almere

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Almere

Heb je alles uitgezocht voor jouw project in Almere? Bestellen maar! Geef ons nog even de maten door, dan maken we ze gratis op maat voor je. Het enige dat je nog hoeft te doen, is thuis rustig afwachten. We leveren de platen namelijk bij je af in Almere. Wil je de platen toch af komen halen? Dat kan. Geef dit dan even bij het bestellen aan. Indien je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten