Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Apeldoorn

Ben je op zoek naar op maat gemaakt plexiglas in Apeldoorn? Stop maar met zoeken. Bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het juiste adres! Je vindt bij ons een groot assortiment met verschillende plexiglas soorten. Alle plexiglasplaten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Wist je dat we de platen geheel gratis op maat maken voor je? Dat is nou Kunststofplatendeal.nl! Ook leveren we de platen graag bij je af in Apeldoorn. Dus ben je op zoek naar op maat plexiglasplaten in Apeldoorn? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas in Apeldoorn kopen

Het was nooit zo eenvoudig om op maat gemaakte plexiglasplaten te bestellen. Want bij Kunststofplatendeal.nl hoef je ons alleen de maten van de platen door te geven, het is aan ons de taak om ze op maat te maken. En we doen dit geheel gratis! Wacht rustig af tot de platen geleverd worden, je kan ze dan meteen gebruiken zodra je ze in ontvangst genomen hebt. We leveren de platen bij je af in Apeldoorn. 

Bestel bij Kunststofplatendeal.nl en profiteer van bezorging in Apeldoorn. Door de scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Geen enkel probleem. Je kan terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Apeldoorn

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Apeldoorn

Heb je alle plexiglasplaten uitgekozen? Geef dan nog even de maten aan ons door. Wij maken de platen dan gratis op maat voor je. Handig, zo heb je er thuis geen omkijken meer naar. En woon je in Apeldoorn? Dan komen we de bestelling bij jou afleveren. 

Wil je de plaat liever op komen halen? Dat kan! Geef dit aan bij je bestelling. Heb je verder nog vragen, stuur een e-mail of bel ons. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u