Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Coevorden

Je gaat aan een project in- of rondom huis beginnen in Coevorden en hebt daarbij plexiglasplaten nodig. Dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl aan het juiste adres! Je vindt in ons assortiment verschillende soorten plexiglasplaten. Deze zijn onder te verdelen op kleur, dikte en soort. Bij ons worden de plexiglasplaten gratis op maat gemaakt, zodat jij er meteen mee aan de slag kunt. Snel op maat gemaakte plexiglasplaten in Coevorden zonder er veel te hoeven doen? Bij Kunststofplatendeal.nl zit je goed.

Plexiglas Coevorden kopen

Niets is makkelijker dan op maat gemaakte plexiglasplaten in Coevorden bezorgd te krijgen. Je hoeft er de deur niet voor uit.

Bestel bij Kunststofplatendeal.nl en wij bezorgen jouw platen bij jou op locatie! Door de scherpste prijzen, ben je zo niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Goedkoop plexiglas Coevorden

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Coevorden

Alles voor je project bij elkaar? Bestel dan eenvoudig je platen op Kunststofplatendeal.nl. Geef ons nog even de juiste maten door, zodat we de platen gratis op maat kunnen maken voor je. We leveren jouw bestelling graag bij je af in Coevorden. Ben je bij een van onze locaties in de buurt? Dan kan je de platen ook bij ons op komen halen. 

Als je nog vragen hebt over de platen of het bestel proces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u