Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Doetinchem

Zoek je naar plexiglasplaten die ook nog eens precies de maat hebben die je nodig hebt? Bij Kunststofplatendeal.nl zit je goed! We maken de plexiglasplaten namelijk geheel gratis op maat voor je. Het enige dat je hoeft te doen, is de maten aan ons doorgeven. We bieden een groot assortiment met verschillende soorten plexiglasplaten. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Daarnaast leveren we je bestelling graag bij je af in Doetinchem. Dus ben je op zoek naar op maat plexiglasplaten in Doetinchem? Stop met zoeken, want je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas in Doetinchem kopen

Hoe gemakkelijk is het, om op maat plexiglasplaten te bestellen? Bij Kunststofplatendeal.nl maken we de platen gratis op maat voor je. Geef bij je bestelling nog even de maten aan ons door en wacht rustig af tot de platen bij je in Doetinchem geleverd worden. Na ontvangst kan je ze meteen gebruiken, handig!

Bestel nu bij Kunststofplatendeal.nl en profiteer van bezorging in Doetinchem. Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen aangezien we de platen gratis op maat maken voor je! Wil je de platen toch zelf ophalen? Geen enkel probleem. Je kan terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Doetinchem

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Doetinchem

Ben je eruit welke plexiglasplaten je nodig hebt? Stop ze dan in je winkelmandje en geef nog even de maten aan ons door. Wij maken de platen dan gratis op maat voor je! En woon je in Doetinchem? Dan komen we de bestelling bij jou afleveren. 

Wil je de plaat liever op komen halen? Dat kan! Geef dit aan bij je bestelling. Heb je verder nog vragen, stuur een e-mail of bel ons. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten