Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Dordrecht

Woonachtig in Dordrecht en op zoek naar plexiglas? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl. Bij Kunststofplatendeal.nl vind je veel verschillende soorten plexiglas. We bieden een uitgebreid assortiment plexiglasplaten in verschillende kleuren, diktes en soorten. Wist je dat we je plexiglasplaten gratis op maat maken voor je? Geef bij het bestellen van de platen de maten aan ons door. Dat bespaart je weer een hoop tijd. Het enige dat je na het bestellen hoeft te doen, is rustig afwachten. We leveren je bestelling namelijk in Dordrecht. Na ontvangst kan je de platen meteen gebruiken. Ben je op zoek naar plexiglasplaten in Dordrecht? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Dordrecht kopen

Het kopen van plexiglasplaten was nog nooit zo gemakkelijk. Geef bij het bestellen de maten aan ons door, dan maken wij de platen gratis op maat voor je. Wacht na het afronden van je bestelling rustig af, want we komen je bestelling in Dordrecht leveren. Handig, zo hoef je de deur niet meer uit! 

Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan worden jouw platen in Dordrecht bezorgd. Wil je de platen zelf ophalen? Geen probleem. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Dordrecht

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Dordrecht

Heb je alle plexiglasplaten bij elkaar? Bestellen maar. Geef bij je bestelling nog even de juiste maten aan ons door, dan maken wij de platen gratis op maat. We leveren de plexiglasplaten bij je af in Dordrecht.

Wil je jouw bestelling graag op komen halen? Dat kan. Bij een van onze locaties kan je terecht. Mocht je nog vragen hebben of de plexiglasplaten of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u