Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Drachten

Bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het goede adres voor een groot assortiment platen. We bieden 4 verschillende categorieën plexiglas. Natuurlijk zijn deze categorieën verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en soorten. Je vindt bij ons gemakkelijk de platen die je nodig hebt voor jouw project. Wist je dat we jouw platen op maat maken? Daarnaast bezorgen we de platen bij jou in Drachten. Bestel snel bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas kopen in Drachten

We bezorgen jouw platen in Drachten. Daarnaast maken we de platen graag voor je op maat. Je bespaart bij Kunststofplatendeal.nl een hoop kosten op jouw project, ons assortiment is namelijk enorm scherp geprijsd. Wil je de platen graag bij ons af komen halen? Dat kan! Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Plexiglas platen Drachten

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten lager, en daarom ook de verkoopprijs. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de GS variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas platen op maat bestellen in Drachten

Heb je de juiste platen voor jouw project gevonden? Bestel snel en makkelijk bij Kunststofplatendeal.nl. Geef ons door welke maten je nodig hebt, wij maken de platen op maat voor jou. We komen jouw platen graag bezorgen in Drachten. Wil je de platen liever ophalen? Kom dan langs bij een van onze locaties. Heb je nog vragen over jouw bestelling of kunnen we je nog ergens mee helpen? Stuur ons een e-mail of bel ons even. We helpen je graag verder!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten