Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Dronten

Start je binnenkort met een nieuw project in Dronten? En heb je hiervoor plexiglasplaten nodig? Dan zit je bij Kunststofplatendeal.nl wel goed. Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment plexiglasplaten in verschillende diktes, soorten en kleuren. Zo weet je zeker dat je vindt waar je naar op zoek bent voor jouw project. Bovendien kunnen wij de platen geheel kosteloos op maat maken voor je. En dat is fijn, want dan kun jij meteen aan de slag. Heb je op korte termijn plexiglas nodig in Dronten? Bestel dan bij Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Dronten kopen

Gaat je project op korte termijn van start? Dan is het goed om te weten dat we bij Kunststofplatendeal.nl snel te werk gaan. Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. Op basis van de doorgegeven afmetingen zorgen wij ervoor dat de platen gratis op maat worden gezaagd.
Wist je al dat je de deur niet meer uit hoeft? Wij bezorgen jouw bestelling in Dronten. Je profiteer dus niet alleen van de scherpste prijzen, maar hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen liever toch zelf komen ophalen? Dan kun je hiervoor bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas

Helder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Dronten

Heb je de benodigde platen bij elkaar? Dan kun je deze vervolgens eenvoudig bestellen in onze webshop. Geef je de maten aan ons door die je nodig hebt, dan zagen wij de platen op maat voor jou. Geen zorgen, dit doen we helemaal gratis. Wanneer de platen klaar zijn, komen we ze bij je afleveren in Dronten. Kies je ervoor om ze zelf af te komen halen, dan kun je dit tijdens het bestelproces aangeven. Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan gerust even, we helpen je graag verder!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten