Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Emmen

Ben je woonachtig in of rondom Emmen en ben je op zoek naar plexiglasplaten? Bij Kunststofplatendeal.nl vind je een uitgebreid assortiment met verschillende diktes, soorten en kleuren. Wist je dat we de platen gratis op maat maken voor je? Geef ons dan nog even de maten door. De platen kunnen na ontvangst meteen gebruikt worden. Bij ons vind je de goedkopere en minder bewerkbare variant (XT) plexiglasplaat, maar ook de iets duurdere en goed bewerkbare variant (GS) plexiglasplaat. We bezorgen je bestelling graag in Emmen.

Plexiglas Emmen kopen

Zoek alle plexiglasplaten bij elkaar en bestel eenvoudig op Kunststofplatendeal.nl. Geef ons nog even de maten van je bestelling door. We maken de plexiglasplaten gratis op maat. Na het bestellen kan je rustig afwachten, want je bestelling wordt bezorgd in Emmen. Als je de platen ontvangen hebt, zijn ze meteen te gebruiken. 

Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook weinig voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Geen enkel probleem. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Emmen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Emmen

Je bestelling bij elkaar? Geef ons nog even de maten door, zodat we bij Kunststofplatendeal.nl de platen gratis op maat kunnen maken voor je. Daarna kan je de bestelling afronden. Woon je in Emmen of omgeving? We leveren je bestelling graag bij je af. 

Wil je de platen graag zelf af komen halen? Geef dit dan bij het bestellen even aan. Als je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten