Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Flevoland

In onze webshop vind je verschillend soorten plexiglas welke wij allemaal in Flevoland komen bezorgen. Wij hebben 4 categorieën gecreëerd, namelijk:

Kies je plaat, de dikte en geef de maten in. Jouw plaat wordt gratis op maat gezaagd. Dankzij de snelle levering kun jij snel aan de slag met jouw plexiglas plaat.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Kunststof kopen Flevoland

Plexiglas is één van de vele kunststoffen die wij verkopen. Onze afnemers zijn zeer divers. Wij helpen particulieren, maar ook bedrijven, overheid en instellingen. Ons assortiment is breed, zo vind je bij Kunststofplatendeal.nl ook nog:

Polycarbonaat in Flevoland kopen

Polycarbonaat is een zeer slagvaste vorm van kunststof. Het is ook bekend onder de naam Lexan of Lexaan. Het is 250x slagvaster dan glas en is daarom ook vaak ingezet als veiligheidsglas. Het is uitstekend te bewerken en bij ons verkrijgbaar in Opaal en Helder.

Je kunt kiezen tussen de diktes van 2 t/m 15 mm. Het Polycarbonaat wordt gratis op maat gezaagd en verstuurd naar jouw locatie.

Trespa Platen Flevoland

Trespa is een HPL product dat je vaker tegenkomt in het straatbeeld dan je misschien zou denken. Zo zie je het vaak als gevelbekleding, boeideel of windveer. Je kunt de plaat hier makkelijk bestellen. Kunststofplatendeal.nl is officieel dealer van Trespa en bieden Izeon en Meteon platen.

Zoek je een kleurrijker aanbod? Kijk dan eens bij onze HPL Exterieur platen. Een geweldig alternatief, in vele kleuren. Mooi bijkomend voordeel is ook nog dat deze platen een lagere prijs hebben!

Kunststof plaat kopen Flevoland

Heb jij jouw kunststof plaat gevonden en wil je die bestellen? Dan hoef je enkel nog maar de maten in te geven. Wij zagen jou plaat gratis op maat en zorgen dat het snel wordt geleverd.

Heb je nog vragen over het product? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder naar het best passende product.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten