Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Goes

Wanneer je op zoek bent naar plexiglasplaten in Goes, dan zit je bij Kunststofplatendeal.nl goed. We bieden verschillende plexiglasplaten in ons ruime assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Een mooi voordeel bij Kunststofplatendeal.nl is dat we je plexiglasplaten gratis op maat maken! Zo krijg je op maat gemaakte plexiglasplaten geleverd in Goes! Dus ben je op zoek naar specifieke maten plexiglas in Goes? Dan zoek je Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Goes kopen

Niets is makkelijker dan op maat gemaakte plexiglasplaten in Goes bezorgd te krijgen. Geef bij het bestellen nog even de maten aan ons door, dan zorgen wij dat de platen op maat bij je geleverd worden. Het op maat maken van de plexiglasplaten doen we geheel gratis. Dat is nog eens voordelig! Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan bezorgen we jouw platen in Goes. Door onze scherpe prijzen, ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Goes

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Goes

Heb je alle plexiglasplaten bij elkaar? Bestel dan eenvoudig in onze webshop. Geef ons nog even de maten door, dan maken we de plexiglasplaten geheel gratis op maat voor je. Woon je in Goes? Dan komen we de plexiglasplaten bij jou afleveren. 

Wil je de platen liever op komen halen, geef dit tijdens het bestellen even aan. Als je nog vragen hebt over plexiglasplaten of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u