Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Haarlemmermeer

Bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het juist adres voor alle soorten plexiglas. Ben je bezig met een project en zoek je plexiglas? In ons assortiment vind je verschillende soorten plexiglas. In ons assortiment vind je diverse variaties aan soorten, diktes en kleuren. Bij Kunststofplatendeal.nl maken we je bestelling gratis op maat. We leveren jouw plexiglas ook nog bij je af in Haarlemmermeer. Je platen zijn dus direct te gebruiken. Op zoek naar plexiglas in Haarlemmermeer? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Haarlemmermeer kopen

Bij Kunststofplatendeal.nl maken we het je graag gemakkelijk. Daarom bezorgen we je platen graag bij je in Haarlemmermeer. Je hoeft dus niet de deur uit, wel zo handig! Wist je dat we jouw platen ook gratis voor je op maat maken. Zo kan je de platen meteen na ontvangst gebruiken.

Door onze scherpste prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen. Wil je de platen liever zelf bij ons op komen halen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas Haarlemmermeer kopen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Haarlemmermeer

Kies de platen uit die je nodig hebt en bestel ze in onze webshop. We maken de platen graag gratis op maat voor je. Wel zo gemakkelijk. Daarnaast komen we de platen gewoon bij jou in Haarlemmermeer afleveren.

Wil je de platen graag zelf op komen halen? Geen probleem. Geef dit bij je bestelling aan. Indien je nog vragen hebt over platen of je bestelling, bel of mail ons gerust. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten