Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Heerenveen

Zoek je voor een project plexiglas in Heerenveen? Bij Kunststofplatendeal.nl vind je wat je zoekt. We bieden een ruim assortiment aan platen.  Ben je op zoek naar een goedkopere (minder bewerkbare) XT variant, of de iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant? Bij Kunststofplatendeal.nl hebben we het allemaal. We leveren de plexiglas platen in verschillende diktes, soorten en kleuren. Indien gewenst maken we de platen gratis voor je op maat. Handig, want zo kan je de platen direct gebruiken. We leveren jouw plexiglas graag bij je af in Heerenveen. 

Plexiglas in Heerenveen kopen

Kunststofplatendeal.nl bezorgt jouw platen in Heerenveen. Handig, want zo hoef je de deur niet uit. Daarnaast worden de platen gratis voor je op maat gemaakt. 

Door de aller scherpste prijzen ben je niet alleen goedkoper uit. Je hoeft er namelijk verder niets voor te doen. Wil je de platen graag zelf ophalen? Geef dit dan aan bij het bestelproces. Je kunt bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas platen Heerenveen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Heerenveen

Heb je de juiste platen voor jouw project uitgekozen, bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Bij Kunststofplatendeal.nl maken we de platen gratis voor je op maat. Hierdoor kun je vanuit thuis of jouw bedrijf bestellen. Ben je woonachtig in Heerenveen? Dan leveren we de platen aan de deur af. 

Liever de platen ophalen? Dat is ook mogelijk. Geef dit aan bij het bestellen van jouw platen. Heb je nog vragen over de platen, bel of mail ons. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten