Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Heerlen

Woon je in de buurt van Heerlen en ben je op zoek naar plexiglasplaten tegen een scherpe prijs? Bij Kunststofplatendeal vind je wat je zoekt. We hebben een uitgebreid assortiment plexiglasplaten in verschillende kleuren, soorten en diktes. Ben je op zoek naar een goedkopere (minder bewerkbare) XT variant? Of wellicht een iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant? Bij Kunststofplatendeal hebben we het allemaal. Geef bij je bestelling door wat de gewenste maten zijn van de platen, dan maken we deze gratis op maat voor je. Wel zo makkelijk en daarnaast ook tijdbesparend. We leveren de platen bij je af in Heerlen. Na ontvangst, kan je de platen meteen gebruiken. 

Plexiglas kopen Heerlen

Bestel gemakkelijk je plexiglasplaten bij Kunststofplatendeal en wacht rustig af tot je bestelling in Heerlen bezorgd wordt. De platen kan je na ontvangst meteen gebruiken, want we maken de platen gratis op maat voor je. 

Bij Kunststofplatendeal bieden we niet alleen de scherpste prijzen, je hoeft er ook bijna niets voor te doen. Bestel online je plexiglasplaten en wacht op de levering in Heerlen! Wil je de platen zelf op komen halen? Dat kan ook. Je kan bij een van onze locaties terecht. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Heerlen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat Heerlen

Heb je alle plexiglasplaten bij elkaar? Bestellen maar! Geef bij het afronden van je bestelling de maten van de platen aan ons door, zodat we deze gratis op maat kunnen maken voor je. Dat bespaart je een hoop tijd. Na ontvangst kan je de platen meteen gebruiken. We leveren de platen bij je af in Heerlen. Wil je de platen graag zelf ophalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Geef dit even bij je bestelling aan. Heb je hulp nodig of heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u