Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Helmond

Woon je in Helmond en ben je op zoek naar plexiglasplaten? Bij Kunststofplatendeal ga je het vinden. We hebben een ruim assortiment plexiglasplaten, welke beschikbaar zijn in verschillende kleuren, diktes en soorten. Als je de juiste maten aan ons doorgeeft, maken we de platen gratis op maat voor je! Wacht na het bestellen rustig af, want we leveren de platen in Helmond. En, heb je de platen binnen, dan kan je ze meteen gebruiken. Zoek je plexiglasplaten in Helmond, dan zoek je Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Helmond kopen

Bestel plexiglasplaten lekker vanaf de bank en wacht rustig tot we jouw bestelling in Helmond komen bezorgen. Je hoeft de deur niet meer uit en na ontvangst heb je er geen werk meer aan, want we maken de platen gratis op maat voor je. Het enige dat je hoeft te doen, is de maten van de platen aan ons doorgeven. Zo geregeld. 

Bestel nu bij Kunststofplatendeal.nl, dan bezorgen we jouw platen in Helmond. Je bent bij ons niet alleen goedkoper uit, je hoeft er verder niet veel voor te doen. Wij maken de platen gratis op maat voor je. Wil je de platen toch zelf ophalen? Dat kan. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Helmond

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Helmond

Alle plexiglasplaten bij elkaar? Bestellen maar. Geef ons nog even de juiste maten door, dan maken we de platen gratis op maat voor je. Na ontvangst kan je de platen meteen gebruiken. Woon je in Helmond? Dan komen we de platen bij jou afleveren. 

Als je er voor kiest om de platen af te komen halen, kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Als je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u