Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Hengelo

Woon je in Hengelo en ben je van plan om plexiglasplaten te kopen? Stop met zoeken, want bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het juiste adres. Je vindt bij ons verschillende plexiglas soorten, verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en varianten. Voor ieder wat wils! Als je ons dan nog even de maten doorgeeft, zorgen wij ervoor dat jouw plexiglasplaten gratis op maat gemaakt worden. Ja je leest het goed, gratis! Daarnaast worden jouw plexiglasplaten in Hengelo afgeleverd. Het enige dat je hoeft te doen, is rustig af te wachten. En na ontvangst zijn de platen direct te gebruiken. Zoek je plexiglasplaten in Hengelo, je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas in Hengelo kopen

Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan bezorgen we jouw platen in Hengelo. Door onze scherpe prijzen ben je goedkoper uit. Daarnaast hoef je er niets voor te doen, we maken de plexiglasplaten namelijk gratis op maat voor je. Haal je de platen liever zelf op? Bij een van onze locaties kan je terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Hengelo

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Hengelo

Bestel eenvoudig jouw plexiglasplaten in onze webshop. We maken, indien gewenst, de plexiglasplaten gratis op maat voor je. Woon je in Hengelo of in de omgeving van Hengelo? Dan komen we de plexiglasplaten bij jou afleveren. 

Toch liever de plexiglasplaten afhalen? Geen enkel probleem. Geef dit even bij je bestelling aan. Indien je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail gerust. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten