Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Hilversum

Woonachtig in Hilversum en op zoek naar goede kwaliteit plexiglasplaten tegen een scherpe prijs? Je bent bij Kunststofplatendeal.nl aan het juiste adres! Bij Kunststofplatendeal.nl hebben we een uitgebreid assortiment plexiglas platen in diverse kleuren, soorten en diktes. Op zoek naar de goedkopere (minder bewerkbare) XT variant? Of wellicht de iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant? Bij Kunststofplatendeal.nl vind je wat je zoekt. Daarnaast maken we bij Kunststofplatendeal.nl alle platen gratis op maat voor je. Wel zo gemakkelijk, dit scheelt je niet alleen veel werk maar je kan de platen bij ontvangst ook direct gebruiken. We leveren je complete bestelling plexiglas platen graag voor je af in Hilversum.

Plexiglas Hilversum kopen

Bij Kunststofplatendeal.nl leveren we je gehele bestelling in Hilversum. Je hoeft de deur niet uit! Doordat we bij Kunststofplatendeal.nl de platen gratis voor je op maat maken, heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Wel zo handig. 

Door de scherpste prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook bijna niets voor te doen! Wil je de platen liever toch zelf ophalen? Geen enkel probleem. Bij een van onze locaties kan je terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas Hilversum kopen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Hilversum

Ben je eruit welke plexiglasplaten je graag wilt bestellen? Gooi alle producten dan in je winkelwagentje en bestellen maar! We maken alle plexiglasplaten op maat voor je, zo heb je er geen omkijken meer naar. De plexiglasplaten kan je na ontvangst meteen gebruiken. We komen je bestelling graag bij je afleveren in Hilversum. 

Wil je liever de bestelling zelf komen ophalen? Geen enkel probleem. Geef dit dan aan tijdens het bestellen. Indien je nog vragen hebt over de platen of over het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten