Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas kopen

Plexiglas kopen doe je bij Kunststofplatendeal.nl

Bij Kunststofplatendeal.nl bieden wij jou een ruim assortiment in vele kunststoffen en zeker in plexiglas. Wij verzekeren dat je topmateriaal krijgt tegen een scherpe prijs. De plaat die je wilt bestellen kun je gratis op maat laten zagen, wat er voor zorgt dat je minder werk hebt met het product. Heb je vragen over onze kunststoffen of plexiglas? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder naar een passende oplossing.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Helder Plexiglas

Goedkoop Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Opaal Plexiglas

Een ruim assortiment in plexiglas platen

Als je zoekt naar plexiglas van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan bij je bij ons aan het juiste adres. Plexiglas platen leveren wij door heel Nederland. Je kunt kiezen uit:

Glashelder plexiglas kopen?

Helder of glashelder Plexiglas kopen? Wij bieden je een eenvoudig bestel- en betaalproces. Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Kunststofplatendeal zaagt elke gewenste plaat gratis op maat en bezorgt deze snel. Ook kun je deze afhalen op een van onze locaties! Zoek je nog een sterkere plaat? Dan bieden we ook nog Polycarbonaat! Het verschil tussen Plexiglas en Polycarbonaat is dat Polycarbonaat nog sterker is. Het wordt dan ook vaak gebruikt als veiligheidsglas.

Heb je nog vragen over wat het beste bij jouw wens past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten