Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Leeuwarden

Plexiglas is een multifunctioneel product. Zo kun je het voor sier als functionele toepassingen gebruiken. Denk eens aan een raam vervangen, of maak er een kleurrijke wand mee. Wanneer je Plexiglas in Leeuwarden zoekt, is Kunststofplatendeal.nl de site die je wilt. Een eenvoudig overzicht, bestelsysteem en Gratis op maat gemaakte plexiglas platen. Het enige wat je nog hoeft te doen is wachten op jouw bestelling. We bezorgen het zo snel mogelijk bij jou in Leeuwarden.

Plexiglas kopen Leeuwarden

Als je een plaat wilt bestellen, wil je die ook zo snel mogelijk thuis hebben. Bij kunststofplatendeal.nl bezorgen we je plaat zo snel mogelijk bij jou op locatie. Dit zorgt er voor dat je niet je locatie hoeft te verlaten. Mocht je de platen toch zelf op willen halen, dan kun je terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 82 35 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Glashelder Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Opaal Plexiglas

Goedkoop Plexiglas

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geextrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten lager, en daarom ook de verkoopprijs. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Plexiglas op maat Leeuwarden

Heb je de plaat gevonden die bij jouw klus past? Dan bestel je deze makkelijk en snel in onze webshop. We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kiest de plaat, geeft de maten aan en je bestelt. Dan hoef je alleen nog maar te wachten op de bezorging. Heb je wat meer hulp nodig of nog vragen? Bel of mail ons dan even. Dan helpen we je graag verder naar de geschikte plaat. Laat jouw plexiglas leveren in Leeuwarden door Kunststofplatendeal.nl

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten