Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Lelystad

Laat je Plexiglas platen gratis bezorgen in Lelystad. Bij Kunststofplatendeal vind je wat je zoekt. Plexiglas platen verdeeld in 4 categorieën. Daarbij kun je nog kiezen uit dikte, soort en kleur. Wanneer je de perfecte plaat hebt gevonden, maken wij die gratis op maat. Na een snelle verzending kun jij aan de slag. Wil je plexiglas in Lelystad? Dan ben je bij Kunststofplatendeal op de juiste plaats.

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas

Helder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geextrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten lager, en daarom ook de verkoopprijs. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas kopen Lelystad

Als je een plaat hebt uitgekozen, dan kun je deze snel bestellen in onze webshop. De plaat wordt dan gratis op maat gezaagd en verstuurd. Wil je de platen afhalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht. Heb je nog vragen over de platen? Bel of mail ons dan even. Dan helpen we je graag verder! Laat jouw plexiglas in Lelystad leveren door Kunststofplatendeal.nl!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten