Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Meppel

Bezig met een project in Meppel waar je plexiglasplaten bij nodig hebt? Bij Kunststofplatendeal.nl zit je goed. Daarnaast maken we de plexiglasplaten gratis op maat voor je. Zo heb je er na ontvangst bijna geen werk meer aan, want je kan ze meteen gebruiken. We hebben een ruim assortiment plexiglasplaten. We hebben de goedkopere (minder bewerkbare) XT variant, maar ook de iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant. Voor elk project wat wils. We hebben plexiglasplaten in verschillende diktes, soorten en kleuren. Bestel snel en ontvang alles voor jouw project in Meppel. Op zoek naar gratis op maat gemaakte plexiglasplaten? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.  

Plexiglas Meppel kopen

Alles voor jouw project, vind je bij Kunststofplatendeal.nl. Het was nog nooit zo gemakkelijk, om plexiglasplaten in Meppel bezorgd te krijgen. Je hoeft er de deur niet voor uit. Na ontvangst zijn de platen meteen te gebruiken, want de platen worden gratis op maat gemaakt. Geef bij je bestelling nog even de maten aan ons door. Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Meppel

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Meppel

Alles voor jouw project in Meppel bij elkaar? Bestellen maar! Geef nog even de maten van de platen aan ons door. Dan maken we ze gratis op maat voor je. Het enige dat je nog hoeft te doen, is thuis rustig afwachten. We leveren de platen namelijk bij je af in Meppel.

Wil je de platen toch af komen halen? Geef dit dan even bij het bestellen aan. Indien je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u