Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Nieuwegein

Op zoek naar plexiglasplaten in Nieuwegein? Je bent bij Kunststofplatendeal.nl aan hét juiste adres! Je vindt bij ons een ruim assortiment plexiglasplaten. Al deze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Wist je dat we je bestelling gratis op maat maken? Je bestelling wordt vervolgens bij je afgeleverd in Nieuwegein. Dat scheelt je ook weer een hoop tijd. De plexiglasplaten zijn direct te gebruiken. Zoek je plexiglas in Nieuwegein, je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Nieuwegein kopen

Niets is makkelijker dan je plexiglasplaten in Nieuwegein bezorgd te krijgen. Handig, je hoeft te deur er niet voor uit. Daarnaast worden de platen gratis op maat gemaakt. 

Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan komen wij de platen in Nieuwegein bezorgen! Door onze mega scherpe prijzen ben je goedkoper uit! Wil je de platen toch zelf ophalen? Geen probleem. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas Nieuwegein

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Nieuwegein

Heb je jouw bestelling bij elkaar? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Bij Kunststofplatendeal.nl zorgen we ervoor dat jouw bestelde platen gratis op maat gemaakt worden. Handig, dit bespaard weer een hoop tijd en werk! Zodra we je bestelling in Nieuwegein geleverd hebben, kan je de kunststofplaten meteen gebruiken. 

Als je er voor kiest om de plaat af te komen halen, kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Heb je nog vragen over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u