Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Noordoostpolder

Heb je een project lopen in Noordoostpolder? En ben je hiervoor op zoek naar plexiglasplaten? Dan zit je bij Kunststofplatendeal.nl helemaal goed! Wij bieden een ruim assortiment plexiglasplaten aan. Al onze plexiglasplaten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en diktes. Ook kunnen wij de platen eenvoudig op maat maken voor je, zodat jij er meteen mee aan de slag kunt gaan. Aangezien wij je bestelling in Noordoostpolder afleveren, bespaar je een hoop tijd. Ben je op zoek naar plexiglas in Noordoostpolder? Je gaat het vinden bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Noordoostpolder kopen

Wist je dat je niet eens de deur uit hoeft voor je plexiglasplaten? Wij bezorgen je bestelling geheel kosteloos in Noordoostpolder! Aangezien we de platen op maat voor je maken kun je ze direct na ontvangst gebruiken.

Ook hanteren we bij Kunststofplatendeal.nl scherpe prijzen, waardoor je goedkoper uit bent. Wil je de platen liever zelf ophalen? Dit is geen enkel probleem. Je kunt dan gewoon bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas

Helder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Noordoostpolder

Heb je besloten welke platen je nodig hebt voor jouw project in Noordoostpolder? Dan is het tijd om je bestelling te gaan plaatsen. Je kunt alles wat je nodig hebt eenvoudig bestellen in onze webshop. Wanneer je ons de afmetingen doorgeeft, zorgen wij ervoor dat jouw platen gratis op maat worden gemaakt. Dit scheelt jou weer een hoop werk!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten