Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas op maat Groningen

Wanneer je een plexiglas plaat zoekt, ben je bij Kunststofplatendeal aan het juiste adres! In ons assortiment vindt je Helder, Opaal, Gekleurd en Goedkoop Plexiglas. Deze zagen we Gratis voor je op maat zodat je het direct kan gebruiken. Zo bezorgen wij jou plexiglas op maat in Groningen. Dit zorgt er voor dat je alleen maar hoeft te bestellen en plaatsen. Dus ben je opzoek naar Plexiglas in Groningen? Aarzel dan niet en bestel makkelijk en snel bij Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Kopen Groningen

Wanneer je bestelt bij Kunststofplatendeal dan komen we jouw platen afleveren bij jou op locatie. Het maakt niet uit waar dit is in Nederland. Zo komen we in Amsterdam, Haarlem, Maastricht, Utrecht, Den-Haag, maar ook in Groningen. Dit zorgt er voor dat je snel, goedkoop en degelijk materiaal geleverd krijgt. Mocht je de platen toch af willen halen? Dan kun je terecht op een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Glashelder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Goedkoop Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geextrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten lager, en daarom ook de verkoopprijs. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Plexiglas op maat bestellen Groningen

Heb je de plaat gekozen die bij jouw klus past? Dan kun je deze snel bestellen in onze webshop. Het proces is erg makkelijk. Je kiest de geschikte plaat, geeft de grootte aan en je bestelt. Dan hoef je alleen nog maar te wachten op de bezorging. Heb je toch nog vragen? Bel of mail ons even. Dan helpen we je graag verder naar de geschikte plaat! Laat jouw plexiglas leveren in Groningen door kunststofplatendeal.nl

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten