Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas op maat Haarlem

Kunststofplatendeal.nl heeft een groot assortiment aan kunststoffen. Zo kun je bij ons terecht voor 4 verschillende categorieën plexiglas. Natuurlijk zijn deze soorten weer op te delen in verschillende diktes, kleuren en soorten. Zo vind je makkelijk en snel de plexiglas platen die je zoekt. Bestel ze snel en je krijgt alles gratis op maat gezaagd toegestuurd. Zo heb je snel Plexiglas in Haarlem op jouw locatie. 

Plexiglas kopen Haarlem

Wij komen jouw plexiglas bij jou op locatie bezorgen, nadat je de plaat maten hebt ingegeven en besteld hebt. Ons assortiment is het scherpste geprijsd. Daarmee bespaar je een hoop euro’s op een project. Mocht je de platen af willen halen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten lager, en daarom ook de verkoopprijs. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de GS variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas platen op maat bestellen

Als je de juiste plexiglas plaat hebt gevonden, dan kun je die makkelijk en snel bestellen. Geef de maten in die je nodig hebt, en we zagen het gratis op maat. De op maat gemaakte plexiglas platen komen we dan bezorgen in Haarlem. Wil je de platen liever ophalen? Dan kun je langs komen bij een van onze locaties. Mocht je nu nog vragen hebben, stuur ons dan even een berichtje of bel even. Dan helpen we je graag verder!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u