Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas op maat in Den Bosch

Op zoek naar plexiglas platen? In ons assortiment vind je verschillende soorten plexiglas. Deze zijn te verkrijgen in verschillende diktes, soorten en kleuren. Wanneer je een plaat wil bestellen, maken we deze ook nog eens gratis op maat. Zo leveren wij jouw plexiglas op maat 's-Hertogenbosch, klaar om te gebruiken. Wil je Plexiglas in Den Bosch, dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl op de juist plek.

Plexiglas Den Bosch kopen

Wanneer je besteld bij Kunststofplatendeal.nl, komen wij jouw platen bij jou op locatie bezorgen. Door onze scherpe prijzen, ben je zo niet alleen goedkoper uit, maar hoef je ook niet zelf de platen te halen. Mocht je de platen af willen halen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Helder Plexiglas

Goedkoop Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Den Bosch

Wanneer je de juiste plaat uitgekozen hebt, kun je deze makkelijk bestellen in onze webshop. De plaat wordt dan gratis op maat gezaagd. Dit zorgt ervoor dat je vanuit thuis of bedrijf kunt bestellen. Woon je in Den Bosch? Dan komen we de plaat gewoon bij jou afleveren. 

Als je er voor kiest om de plaat af te komen halen, kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Als je nog vragen hebt over de platen of het bestel proces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten