Logo Kunststofplatendeal.nl

Spatschermen

Corona is alweer een hele tijd in Nederland, en de verwachtingen lijken er op dat dit nog wel zo blijft. Om jou en jouw collega's te beschermen bieden wij plexiglas spatschermen. Deze hebben we in 2 standaard varianten: met en zonder luik. Deze spatschermen kunnen perfect ingezet worden als baliescherm of als verdeelscherm. Je plaatst ze ontzettend makkelijk en daarmee voorkom je veel problemen

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Balieschermen

Om jezelf en vooral ook alle anderen te beschermen is een coronascherm onmisbaar. De spatschermen zijn gemaakt van hoogwaardig Plexiglas. Deze schermen zijn geplaatst in standaarden om op de balie te plaatsen. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf een spatscherm maken

U kunt er ook voor kiezen om zelf een spatscherm of baliescherm te maken. Bestel dan in ons helder plexiglas overzicht de plaat die je wilt gebruiken. Wij zagen het gratis op maat, jij hoeft het alleen nog te plaatsen. De platen kun je makkelijk ophangen of staand plaatsen met deze voetsteunen. 

Waarom een corona spatscherm werkt

Het coronavirus verspreid zich vooral door nies- en hoestdruppeltjes. Heel eenvoudig, een spatscherm houdt dit tegen. Zo komen er geen druppeltjes op de kassa of balie waardoor het contactrisico drastisch daalt. Doordat de staande balieschermen een luik of sleuf bevatten, kun je toch nog de producten aannemen of aangeven. 

Spatscherm Corona kopen

Help jezelf, je collega's en bezoekers om beschermd te blijven tegen corona door de aanschaf van een corona spatscherm. Maak je het liever zelf? kies de maat plexiglas die u nodig heeft, en wij zagen het gratis op maat.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten