Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Rotterdam

Op zoek naar plexiglas in Rotterdam? Bij Kunststofplatendeal ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met verschillende soorten plexiglas. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en soorten. Geef bij het bestellen de maten door, dan maken wij de plexiglasplaten gratis op maat voor je. Wel zo handig, toch! Het enige dat je nog hoeft te doen, is rustig afwachten. We bezorgen je bestelling namelijk bij je in Rotterdam. Na ontvangst kan je de platen direct gebruiken. Op zoek naar plexiglasplaten in Rotterdam? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Rotterdam kopen

Het was nog nooit zo gemakkelijk: op maat gemaakte plexiglasplaten bezorgd krijgen in Rotterdam. Je hoeft er de deur niet voor uit en na ontvangst zijn de platen klaar om gebruikt te worden.

Bestel je bij Kunststofplatendeal, dan worden jouw platen in Rotterdam bezorgd. Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Geen probleem. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Rotterdam

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Rotterdam

Alle plexiglasplaten in je winkelmandje? Bestellen maar. Geef alleen nog even de juiste maten door, zodat wij de platen gratis op maat kunnen maken. Vervolgens worden de platen bij je afgeleverd in Rotterdam.

Wil je jouw bestelling toch graag op komen halen? Geen probleem. Je kan terecht bij een van onze locaties. Mocht je nog vragen hebben of de plexiglasplaten of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten