Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Scherm

We zijn het ondertussen allemaal al gewend: Covid-19. Ook de plexiglas schermen zijn niet meer weg te denken. Een kleine toevoeging aan jouw balie om er voor te zorgen dat klant en werknemer beschermd worden. 

Je kunt kiezen voor de standaard oplossingen die wij bieden. Dit zijn staande schermen welke je eenvoudig op je balie plaatst. Maar ook als je hangende schermen wilt, dan ben je aan het juiste adres. Hiervoor moet wel contact opgenomen worden. Dit omdat ieder hangend scherm maatwerk is. 

Balieschermen

Om jezelf en vooral ook alle anderen te beschermen is een coronascherm onmisbaar. De spatschermen zijn gemaakt van hoogwaardig Plexiglas. Deze schermen zijn geplaatst in standaarden om op de balie te plaatsen. Heb je andere wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Staande spatschermen

Zelf een spatscherm maken

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een spatscherm of baliescherm te maken. Bestel dan in ons helder plexiglas overzicht de plaat die je wilt gebruiken. Wij zagen het gratis op maat, jij hoeft het alleen nog te plaatsen. De platen kun je makkelijk ophangen of staand plaatsen met deze voetsteunen. 

Waarom een coronascherm werkt

We weten het allemaal wel, Corona verspreid zich voornamelijk op kleine druppeltjes die vrijkomen bij hoesten, niezen, maar ook praten. Een plexiglas scherm houdt dit tegen. Er komen dan ook geen druppeltjes op de kassa of balie waardoor het risico op overdracht sterk afneemt. 

Plexiglas scherm kopen

Help jezelf, je collega's en bezoekers om beschermd te blijven tegen corona door de aanschaf van een plexiglas scherm. Maak je het liever zelf? kies de maat plexiglas die u nodig heeft, en wij zagen het gratis op maat.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 15:00u