Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Schouwen Duiveland

Ben je woonachtig in Schouwen Duiveland en ben je op zoek naar plexiglas? Stop maar met zoeken. Kunststofplatendeal.nl biedt een groot assortiment plexiglasplaten. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Er zit dus zeker wat voor je bij. Wist je dat we de plexiglasplaten op maat voor je maken? En wist je ook, dat we dit bij Kunststofplatendeal.nl geheel kosteloos doen? Mooie deal, hè?! Geef bij het bestellen even de maten aan ons door. Dan zorgen wij dat je op maat gemaakte plexiglasplaten in Schouwen Duiveland ontvangt. Je kan de platen na ontvangst direct gebruiken. Dus ben je op zoek naar plexiglasplaten in Schouwen Duiveland? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas in Schouwen Duiveland kopen

Bestel eenvoudig vanuit huis en wacht rustig af tot we jouw bestelling komen leveren in Schouwen Duiveland. Je hoeft de deur niet uit. Omdat we de plexiglasplaten gratis voor jou op maat maken, heb je er na ontvangst geen werk meer aan. Handig! Door de scherpste prijzen bij Kunststofplatendeal.nl ben je goedkoper uit en daarnaast hoef je er niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Je kan terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Schouwen Duiveland

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Schouwen Duiveland

Heb je alle plexiglasplaten uitgekozen? Rond dan je bestelling af. Geef ons nog wel even de maten door, dan zorgen wij ervoor dat je op maat gemaakte plexiglasplaten afgeleverd krijgt in Schouwen Duiveland. Kies je er voor om de plexiglasplaten op te komen halen? Ook dat is bij ons geen probleem. Geef dit even aan bij je bestelling. Heb je verder nog vragen, stuur een e-mail of bel ons. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u