Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Sittard Geleen

Bezig met een project in Sittard Geleen en op zoek naar plexiglasplaten? Je vindt wat je zoekt bij Kunststofplatendeal. We bieden een uitgebreid assortiment plexiglasplaten. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Geef bij je bestelling de maten door die je nodig hebt, dan maken we de plexiglasplaten gratis op maat voor je! Dat scheelt je weer een hoop werk. Het enige dat je na het bestellen hoeft te doen, is rustig afwachten tot we je bestelling bij je in Sittard Geleen bezorgen.

Plexiglas kopen Sittard Geleen

Hoe simpel het bestellen van je plexiglasplaten bij Kunststofplatendeal gaat, net zo gemakkelijk is het dat je bestelling in Sittard Geleen bezorgd wordt. Ook maken we de platen gratis op maat voor je. Zo kan je de platen bij ontvangst meteen gebruiken.

We bieden de scherpste prijzen. Je bent bij ons niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook bijna niets voor te doen. Bestel nu online je plexiglasplaten en wacht op de levering in Sittard Geleen! Wil je de platen graag zelf ophalen? Geen probleem. Bij een van onze locaties kan je terecht. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas in Sittard Geleen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat Sittard Geleen

Heb je alle plexiglasplaten voor je project in je winkelmandje gedaan? Top. Geef bij het afronden van je bestelling de maten van de platen aan ons door, zodat we deze gratis op maat kunnen maken voor je. Dat bespaart je een hoop tijd. Wacht thuis rustig af op je bestelling, we leveren deze namelijk bij je af in Sittard Geleen. Wil je de platen zelf ophalen? Geen enkel probleem. Geef dit even bij je bestelling aan. Heb je hulp nodig of heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten