Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Stadskanaal

Wanneer je op zoek bent naar plexiglasplaten in Stadskanaal, dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl aan het juiste adres! Je vindt in ons assortiment verschillende soorten plexiglas. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in een variatie aan kleuren, diktes en soorten. Mooi voordeel is daarnaast ook nog, dat we je platen gratis op maat maken! Wacht na het bestellen rustig af, we leveren jouw plexiglas in Stadskanaal. Na ontvangst kan je de platen dus meteen gebruiken. Zoek je plexiglasplaten in Stadskanaal, dan zoek je Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Stadskanaal kopen

Niets is makkelijker dan je plexiglasplaten in Stadskanaal bezorgd te krijgen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Daarnaast kan je de platen na ontvangst meteen gebruiken, want we maken de platen gratis op maat voor je. Het enige dat je hoeft te doen, is de maten van de platen doorgeven bij je bestelling. 

Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan komen wij jouw platen op locatie in Stadskanaal bezorgen! Door de scherpste prijzen, ben je zo niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dat is geen enkel probleem. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Stadskanaal

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Stadskanaal

Heb je alle plexiglasplaten uitgekozen, bestel ze dan eenvoudig in onze webshop. We maken daarnaast de platen gratis op maat voor je. Zo kun je de platen na ontvangst meteen gebruiken. Woon je in Stadskanaal? Dan komen we de platen bij jou afleveren. 

Als je er voor kiest om de plaat af te komen halen, kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Als je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u