Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Terneuzen

Wanneer je op zoek bent naar plexiglasplaten in Terneuzen, dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl aan hét juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende plexiglas soorten, welke verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, diktes en soorten. Wist je dat we bij Kunststofplatendeal.nl jouw plexiglasplaten gratis op maat maken? Geef ons even de maten door. Zo ontvang je jouw plexiglasplaten op maat in Terneuzen, direct klaar om te gebruiken. Handig! Ben je op zoek naar gratis op maat gemaakte plexiglasplaten? Dan zoek je Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas Terneuzen kopen

Het is ontzettend gemakkelijk, om op maat gemaakte plexiglasplaten in Terneuzen bezorgd te krijgen. Je kan vanuit huis bestellen en hoeft de deur niet meer uit. Na ontvangst zijn de platen meteen te gebruiken, omdat we bij Kunststofplatendeal.nl jouw platen gratis op maat maken. Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan komen wij jouw platen in Terneuzen bezorgen. Bij Kunststofplatendeal.nl krijg je de de scherpste prijzen. Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Terneuzen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Terneuzen

Als je de gehele bestelling bij elkaar hebt, kan je eenvoudig je bestelling plaatsen. Geef ons nog even de maten door, dan maken we de plexiglasplaten gratis op maat voor je. Daarnaast leveren we je plexiglasplaten in Terneuzen. Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te komen halen. Als je nog vragen hebt over de plexiglasplaten of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag naar de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u